Jump to content


WOTBLITZ MALAYSIA FORUM

WotBlitz Malaysia

  • Please log in to reply
59 replies to this topic

fe2ris #21 Posted 07 February 2016 - 08:13 PM

    Private

  • Member
  • 8484 battles
  • 9
  • [UPDMY]
  • Member since:
    07-02-2012

Hi Guys,

 

Finally, ada juga forum sub-channel untuk players dari Malaysia.. Keep it up., :)



Sewah #22 Posted 08 February 2016 - 12:00 PM

    Corporal

  • Member
  • 11670 battles
  • 24
  • Member since:
    11-14-2012

salam sejahtera,

 

Saya terjebak dgn blitz bila laptop rosak.

Sekarang dah jarang main Wot disebabkan syoknya blitz ni.

 

Saya ada soalan, boleh tanya kat sini tak mod?



fe2ris #23 Posted 08 February 2016 - 12:52 PM

    Private

  • Member
  • 8484 battles
  • 9
  • [UPDMY]
  • Member since:
    07-02-2012

View PostSewah, on 08 February 2016 - 12:00 PM, said:

salam sejahtera,

 

Saya terjebak dgn blitz bila laptop rosak.

Sekarang dah jarang main Wot disebabkan syoknya blitz ni.

 

Saya ada soalan, boleh tanya kat sini tak mod?

 

Salam bro,

 

Lebih kurang jugak la sama kes.. Laptop dah uzur, senang overheating.. tukar thermal paste, cuci servis laptop, cuci heatsink dan kipas semua still tak dapat nak main WOT.. Tinggal nak import heatsink saja belum buat. Terus bertahun tak main WOT. Ni lah yg terjebak kat sini main WOTB pula.

 

Boleh mod bro,. Checkout:

 

1) https://madwotbmod.wordpress.com -or-

2) http://blitzworldoftanks.com/

 

Resources ada di situ. Enjoy :great:

 



JeanneThiccWaifu #24 Posted 14 February 2016 - 08:24 AM

    Captain

  • Member
  • 26942 battles
  • 1,720
  • [FEAST]
  • Member since:
    04-16-2014
Entah mengapa awak tahu apa yang kalian bicarakan., LOL.,padahal negara kita berbeda

Just.,Just  Play Fallout., this gaem succ balls


blacknoheart #25 Posted 16 February 2016 - 06:43 AM

    Sergeant

  • Member
  • 6738 battles
  • 239
  • Member since:
    09-13-2015

lama tak masuk sini

 

takde topik panas ke kat sini

 

jangan panas sangat nanti kena marah mod :hiding:


 


blacknoheart #26 Posted 16 February 2016 - 06:44 AM

    Sergeant

  • Member
  • 6738 battles
  • 239
  • Member since:
    09-13-2015

View Postfe2ris, on 08 February 2016 - 08:52 PM, said:

 

Salam bro,

 

Lebih kurang jugak la sama kes.. Laptop dah uzur, senang overheating.. tukar thermal paste, cuci servis laptop, cuci heatsink dan kipas semua still tak dapat nak main WOT.. Tinggal nak import heatsink saja belum buat. Terus bertahun tak main WOT. Ni lah yg terjebak kat sini main WOTB pula.

 

Boleh mod bro,. Checkout:

 

1) https://madwotbmod.wordpress.com -or-

2) http://blitzworldoftanks.com/

 

Resources ada di situ. Enjoy :great:

 

 

wotb pc kan ada, tapi leh main kat window 10 je

 

king mod Maddoxkkm memang superb

 

tapi lepas update 2.6 dah malas nak copy balik mod tu, biar je la sementara ni

 

 


Edited by blacknoheart, 16 February 2016 - 06:47 AM.

 


blacknoheart #27 Posted 16 February 2016 - 06:48 AM

    Sergeant

  • Member
  • 6738 battles
  • 239
  • Member since:
    09-13-2015

View PostWraith598, on 14 February 2016 - 04:24 PM, said:

Entah mengapa awak tahu apa yang kalian bicarakan., LOL.,padahal negara kita berbeda

 

bahasa lebih kurang je kan bro Wraith

 

kekadang tu ada la tak paham


 


CALVINJJ #28 Posted 16 February 2016 - 08:56 AM

    Captain

  • Member
  • 13925 battles
  • 2,603
  • Member since:
    09-23-2014

Nak buat topik panas senang saja, tapi x ada masa

Jika ada sesiapa mampu mengeluarkan masa senang lah

cuma set masa yang tetap dan press battle bersama-sama macam event CW

saya jarang dapat chance untuk join event-event ini


Anger and emotion are strategically counterproductive. You must always stay calm and objective. -Robert Greene,the 48 laws of power-

 


blacknoheart #29 Posted 17 February 2016 - 12:39 AM

    Sergeant

  • Member
  • 6738 battles
  • 239
  • Member since:
    09-13-2015
masa amat mencemburui kami :playing:

 


DimKyon #30 Posted 17 February 2016 - 03:25 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 14005 battles
  • 278
  • Member since:
    08-17-2014
Salam hangat dari Sumatra :)






Come here for things :bush:

FEAST ON!
Don't click


blacknoheart #31 Posted 23 February 2016 - 08:24 AM

    Sergeant

  • Member
  • 6738 battles
  • 239
  • Member since:
    09-13-2015

hallo

is anyone here?!  eh silap, ada sesiapa disini

 

cuma nak mengomel je

 

bermulanya 2 minggu yang amat menyeksakan

 

WR haku gerenti akan turun sekurang-kurangnya 1% :facepalm:

 

"TQ" WG for the is-3 contest

 

aaarrgghh!!!!

 

p/s: don't mind me, just want to rant...


 


Droidekool #32 Posted 23 February 2016 - 08:59 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 371 battles
  • 332
  • Member since:
    08-26-2015

hi guys. keep this topic alive.

 

btw, sapa dah beli RM180.00 IS Defender? :D


Trust me, I am a pure noob. But I can carry any game with my T95.

 


minimerah #33 Posted 23 February 2016 - 12:51 PM

    Corporal

  • Member
  • 19888 battles
  • 18
  • Member since:
    06-30-2014

Baru clear stage 1. Tgh tunggu xp reset. Entahlah sempat ke tak dapat IS3 Def ni sebab tak mampu luangkan banyak masa utk collect xp. Dulu tankenstein pun tak sempat dapat.

Nak guna gold lagi tak mampu. Saya ni bajet kecik aje haha..

 



fe2ris #34 Posted 05 March 2016 - 02:32 AM

    Private

  • Member
  • 8484 battles
  • 9
  • [UPDMY]
  • Member since:
    07-02-2012

Nak menang IS-3 Defender mmg mcm tak kesampaian.. Sibuk bekerja, so kurang log in bermain... Main pun kejap2 je.. Just reached stage V.. aiyooo

 

Apa2 pun ada cuba nasib masuk contest 'Deadeye'... harap dapat menang gold sket dan 3 days premium.. hehehe.. 

 

 



amaid #35 Posted 02 April 2016 - 07:41 PM

    Private

  • Member
  • 15389 battles
  • 1
  • [TF141]
  • Member since:
    08-26-2013
Salam perkenalan pada semua "tanker"...☺☺

blacknoheart #36 Posted 18 April 2016 - 04:21 AM

    Sergeant

  • Member
  • 6738 battles
  • 239
  • Member since:
    09-13-2015

salam semua, lama tak jenguk

berapa ramai yang jenguk kat sini ye


 


fe2ris #37 Posted 18 April 2016 - 04:24 AM

    Private

  • Member
  • 8484 battles
  • 9
  • [UPDMY]
  • Member since:
    07-02-2012

View Postblacknoheart, on 18 April 2016 - 12:21 PM, said:

salam semua, lama tak jenguk

berapa ramai yang jenguk kat sini ye

Salam,

 

Ni tgh jenguk sekejap seperti Ahli Mesyuarat Tingkap.. hahaha

 

 



blacknoheart #38 Posted 19 April 2016 - 02:48 AM

    Sergeant

  • Member
  • 6738 battles
  • 239
  • Member since:
    09-13-2015

fe2ris, tak pernah jumpa kau

minimerah pernah jumpa sekali

 

aku menci tol blitzing time event2 nih, banyak sangat kekalahan yang aka menyebabkan aku kena beli tepun baru nanti

 


 


fonblets #39 Posted 25 April 2016 - 07:46 AM

    Corporal

  • Member
  • 12310 battles
  • 95
  • [SMRT]
  • Member since:
    01-27-2015
tanker malaysia ni power2 . gua gk masih sangap. harap thread ni kekal aktif.

blacknoheart #40 Posted 30 May 2016 - 01:15 AM

    Sergeant

  • Member
  • 6738 battles
  • 239
  • Member since:
    09-13-2015
aktif sebulan sekali je :trollface:

 






Also tagged with WotBlitz, Malaysia

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users