Jump to content


WOTBLITZ MALAYSIA FORUM

WotBlitz Malaysia

  • Please log in to reply
57 replies to this topic

Artisto81 #41 Posted 07 June 2016 - 12:29 PM

    Captain

  • Moderator
  • 8231 battles
  • 2,129
  • Member since:
    07-19-2014

View Postfe2ris, on 08 February 2016 - 07:52 PM, said:

 

Salam bro,

 

Lebih kurang jugak la sama kes.. Laptop dah uzur, senang overheating.. tukar thermal paste, cuci servis laptop, cuci heatsink dan kipas semua still tak dapat nak main WOT.. Tinggal nak import heatsink saja belum buat. Terus bertahun tak main WOT. Ni lah yg terjebak kat sini main WOTB pula.

 

Boleh mod bro,. Checkout:

 

1) https://madwotbmod.wordpress.com -or-

2) http://blitzworldoftanks.com/

 

Resources ada di situ. Enjoy :great:

 

 

Awak boleh coba 'Lem Biru' :coin:

"In Russia, they say I'm a Pole, in Poland they call me Russian".

“The German army is a machine, and machines can be broken!”— Konstantin Rokossovsky

 


Syira_Tomel #42 Posted 01 July 2016 - 05:17 AM

    Private

  • Member
  • 16971 battles
  • 2
  • [_STP_]
  • Member since:
    01-25-2015
salam. lepas update baru ni..saya  hanya boleh main WOT pakai Wifi saja. Kalau guna data surver unvailable..


Hii_caleb #43 Posted 02 July 2016 - 12:57 PM

    Private

  • Member
  • 9479 battles
  • 5
  • [HCL_Z]
  • Member since:
    05-16-2016
Helo semua, I budak baru..I nak tanya la...macam mane nak dapatkan misi PANZER IV ANKO SP? Yang saya tahu misi tu cuma diberi dalam tempoh yang dihadkan...tapi I baru start join game wotb ney bulan may...minta semua abang PRO tunjuk ajar...hehehe~

Edited by Hii_caleb, 02 July 2016 - 01:01 PM.


Tongaz #44 Posted 06 July 2016 - 01:24 PM

    Corporal

  • Member
  • 11880 battles
  • 32
  • [MBS]
  • Member since:
    11-20-2015
Tu special events. Entah ada lg ke tak dia buat. Saya cun mula main masa event anko tu.Hehe...jd dpt 2

PIRATE_GIVI #45 Posted 30 July 2016 - 01:50 AM

    Private

  • Member
  • 38574 battles
  • 8
  • [SIN]
  • Member since:
    12-23-2012

Ada bahasa kan best sonang sikit den nak lepas kan tension main ni.pas updat 3.0 RHM.B family TD takde untung pakai primium ala dapat 10k tolak gear Apa2 la dapat la 20k so tank main xde gear tolong fix sakit hati jek

 



yoloswegrush27 #46 Posted 12 August 2016 - 02:27 PM

    Sergeant

  • Member
  • 2553 battles
  • 212
  • Member since:
    06-11-2016
Wow so many Malaysians play the game.
Anyways APA khabar  ;)

Hii_caleb #47 Posted 19 August 2016 - 08:05 AM

    Private

  • Member
  • 9479 battles
  • 5
  • [HCL_Z]
  • Member since:
    05-16-2016
tongaz trimas reply U, rasanya I tpaksa jual smua Tank sya ney..sia2 juga sya bili utk dtgkn panzer anko sp..huhuhu~Tpi yg bez nya skrg WotBlitz da promosi..dpt juga I bili Tank ksukaan I~Wakakaka!!!

Edited by Hii_caleb, 19 August 2016 - 08:12 AM.


kyTAN #48 Posted 26 September 2016 - 07:22 PM

    Corporal

  • Member
  • 16971 battles
  • 31
  • [LORDS]
  • Member since:
    11-10-2014

View PostSyira_Tomel, on 01 July 2016 - 01:17 PM, said:

salam. lepas update baru ni..saya hanya boleh main WOT pakai Wifi saja. Kalau guna data surver unvailable..

 

Yes, I experienced same problem lah. Any solution here? TQ

 



Apai_Heronye #49 Posted 26 September 2016 - 08:04 PM

    Private

  • Member
  • 43534 battles
  • 9
  • [MAS]
  • Member since:
    08-21-2014

View PostkyTAN, on 27 September 2016 - 03:22 AM, said:

 

Yes, I experienced same problem lah. Any solution here? TQ

 

 

Hello..Salam dn salam salam sejahtera smua di sini..

Malaysian Singaporean Indonesian

Sy baru disini..:hiding:

tp sy bleh cuba try bg info solution..

guna line biru ke (celcom)??

klu biru tp guna android bleh cuba app dns changer..bru bleh log in game..atau pn guna device line biru tu sbagai hot spot..

device yg guna hot spot wifi tu cuba change dns..bru bleh log in game..

klu ifon yg bleh hanye sbagai hot spot je..klu guna ifon ke ipad cellular tu nk main jgk bleh try app override dns..

tp app ni kdg2 je ok..

ape pn try test cuba..

good luck:)



kyTAN #50 Posted 29 September 2016 - 08:27 PM

    Corporal

  • Member
  • 16971 battles
  • 31
  • [LORDS]
  • Member since:
    11-10-2014

View PostApai_Heronye, on 27 September 2016 - 04:04 AM, said:

 

Hello..Salam dn salam salam sejahtera smua di sini..

Malaysian Singaporean Indonesian

Sy baru disini..:hiding:

tp sy bleh cuba try bg info solution..

guna line biru ke (celcom)??

klu biru tp guna android bleh cuba app dns changer..bru bleh log in game..atau pn guna device line biru tu sbagai hot spot..

device yg guna hot spot wifi tu cuba change dns..bru bleh log in game..

klu ifon yg bleh hanye sbagai hot spot je..klu guna ifon ke ipad cellular tu nk main jgk bleh try app override dns..

tp app ni kdg2 je ok..

ape pn try test cuba..

good luck:)

 

YO tq bro. YAYA, guna celcom, dan guna Iphone utk main punya. Like this, maybe easy way change line lor. haha, Thx a lot.

kyTAN #51 Posted 13 October 2016 - 08:52 AM

    Corporal

  • Member
  • 16971 battles
  • 31
  • [LORDS]
  • Member since:
    11-10-2014
Celcom sudah boleh main BLITZ

oneemadzuan #52 Posted 03 November 2016 - 06:40 PM

    Private

  • Member
  • 13893 battles
  • 4
  • [LIBRA]
  • Member since:
    05-28-2016

Hi..assalamualaikum..



oneemadzuan #53 Posted 03 November 2016 - 06:42 PM

    Private

  • Member
  • 13893 battles
  • 4
  • [LIBRA]
  • Member since:
    05-28-2016
Hi

Compulsarize #54 Posted 04 November 2016 - 02:45 PM

    Corporal

  • Member
  • 3744 battles
  • 41
  • [FLAME]
  • Member since:
    07-20-2016

View PostDroidekool, on 08 January 2016 - 10:28 AM, said:

SELAMAT DATANG KE FORUM WOTBLITZ ASIA (MALAYSIA SECTION)

 

 

Hi,

 

Selamat datang kepada semua pemain Wot Blitz Malaysia. Ruangan forum ini didedikasikan untuk semua pemain Wot Blitz dari Malaysia. 

 

Anda semua dijemput untuk berkongsi sebarang pengalaman, strategi, pendapat atau refleksi anda tentang permainan ini disini. 

Sebarkan kepada rakan-rakan anda tentang forum ini kerena banyak aktiviti forum ataupun dalam permainan serta pengumuman penting bagi WotBlitz akan diumumkan disini. Banyak ganjaran seperti gold, premium time, premium tanks dan lain-lain hadiah menanti anda. Jadikan forum ini sebagai platform anda untuk berinteraksi bersama rakan-rakan anda. Oleh itu jangan lepaskan peluang ini untuk terus kekal aktif bersama forum ini :)

 

 

#Medium bahasa yang digunakan di forum ini adalah Bahasa Malaysia dan juga Bahasa Inggeris.

 

#Jika anda semua ada sebarang masalah, anda boleh PM saya, Droidekool ataupun LiquidSnake

 

 

Sila baca dan ikut peraturan untuk berforum disini:

 

 

 

Selamat Berjaya,

 

Droidekool

WotBlitz Asia Moderator

 

OH you're LiquidSnake lol

limjf04 #55 Posted 19 February 2017 - 04:13 AM

    First Lieutenant

  • Member
  • 9149 battles
  • 730
  • [ISD]
  • Member since:
    07-15-2014

Dah lama tiada orang bercakap di sini... my BM really sucks and autocorrect tries to mess me up. 

I have gone into a battle with a Malaysian team and they are pretty good players...Malaysia boleh lol

Jangan tanya kenapa saya di dalam clan singapura...


Edited by limjf04, 19 February 2017 - 04:15 AM.

A cheapsake's garage:

MS-1 (4 aces), Tetrarch, T2 Light, T7 Car, Pz.II J, BT-7 Artillery, Pz.S35 (2 aces), M3 Light, LTP, BT-SV, T-127 (1 ace), Pz.IV D, Hetzer Kame SP, A-32, Pz.IV Anko SP, Pz.III/IV, Crusader (1 ace),  Kuro Mori Mine, VK 28.01, KV-2, AMX 50 100, Tiger II, WT auf Pz.IV, E50,  Jagdtiger (1 ace), E100, Jagdpanzer E100 (1 ace)

Hmm I actually have lots of garage slots


WakilSekolah_ #56 Posted 04 March 2017 - 02:35 AM

    Corporal

  • Member
  • 1640 battles
  • 11
  • [MY]
  • Member since:
    06-08-2016
Betul, ada ramai decent players dari malaysia tapi senyap2 aje. :hiding:


LiquidSnake #57 Posted 01 April 2017 - 10:30 AM

    Captain

  • Administrator
  • 524 battles
  • 514
  • [WG]
  • Member since:
    09-12-2012

View Postlimjf04, on 19 February 2017 - 12:13 PM, said:

Dah lama tiada orang bercakap di sini... my BM really sucks and autocorrect tries to mess me up. 

I have gone into a battle with a Malaysian team and they are pretty good players...Malaysia boleh lol

Jangan tanya kenapa saya di dalam clan singapura...

 

View PostWakilSekolah_, on 04 March 2017 - 10:35 AM, said:

Betul, ada ramai decent players dari malaysia tapi senyap2 aje. :hiding:

 

Betul tu, kebanyakkan rata2 di group muka buku~


 


KurtPzrLehr #58 Posted 29 May 2017 - 03:52 PM

    Corporal

  • Member
  • 7335 battles
  • 37
  • Member since:
    02-04-2015






Also tagged with WotBlitz, Malaysia

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users