Jump to content


WOTBLITZ MALAYSIA FORUM

WotBlitz Malaysia

  • Please log in to reply
57 replies to this topic

Droidekool #1 Posted 08 January 2016 - 10:28 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 369 battles
  • 333
  • Member since:
    08-26-2015

SELAMAT DATANG KE FORUM WOTBLITZ ASIA (MALAYSIA SECTION)

 

 

Hi,

 

Selamat datang kepada semua pemain Wot Blitz Malaysia. Ruangan forum ini didedikasikan untuk semua pemain Wot Blitz dari Malaysia. 

 

Anda semua dijemput untuk berkongsi sebarang pengalaman, strategi, pendapat atau refleksi anda tentang permainan ini disini. 

Sebarkan kepada rakan-rakan anda tentang forum ini kerena banyak aktiviti forum ataupun dalam permainan serta pengumuman penting bagi WotBlitz akan diumumkan disini. Banyak ganjaran seperti gold, premium time, premium tanks dan lain-lain hadiah menanti anda. Jadikan forum ini sebagai platform anda untuk berinteraksi bersama rakan-rakan anda. Oleh itu jangan lepaskan peluang ini untuk terus kekal aktif bersama forum ini :)

 

 

#Medium bahasa yang digunakan di forum ini adalah Bahasa Malaysia dan juga Bahasa Inggeris.

 

#Jika anda semua ada sebarang masalah, anda boleh PM saya, Droidekool ataupun LiquidSnake

 

 

Sila baca dan ikut peraturan untuk berforum disini:

 

 

 

Selamat Berjaya,

 

Droidekool

WotBlitz Asia Moderator


Edited by Droidekool, 09 January 2016 - 10:39 AM.

Trust me, I am a pure noob. But I can carry any game with my T95.

 


CALVINJJ #2 Posted 08 January 2016 - 10:54 AM

    Captain

  • Member
  • 13768 battles
  • 2,542
  • [-LA-]
  • Member since:
    09-23-2014
Huh? You ni dari Malaysia ke?

Highlight : My fav TD in the game, having decent gun+troll armor+good speed+good camo

ps:I will ignore friend request if I don't know who you are, pls don't simply add me.

    不會讀英文的玩家請勿在遊戲內加我,因為我在遊戲裡讀不了中文。


Deathstrike_ #3 Posted 09 January 2016 - 02:52 AM

    Corporal

  • Member
  • 66 battles
  • 31
  • [DING]
  • Member since:
    10-19-2015
Droidekool bercakup Melayu???:mellow:

The_Crow95_ #4 Posted 09 January 2016 - 05:02 AM

    Corporal

  • Member
  • 832 battles
  • 85
  • Member since:
    04-28-2015

Bahasa Inggeris=English

So that means it's also an English Language Forum, shall visit here if I free :trollface:


Don't add me just because you saw my ign in forum, thank you.


Droidekool #5 Posted 09 January 2016 - 08:17 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 369 battles
  • 333
  • Member since:
    08-26-2015

View PostCALVINJJ, on 08 January 2016 - 06:54 PM, said:

Huh? You ni dari Malaysia ke?

 

Yup saya daripada Malaysia:)

 

Beritahu rakan-rakan yang lain bahawa Wotblitz sudah ada forum Malaysia buat kali pertama.

View PostDeathstrike_, on 09 January 2016 - 10:52 AM, said:

Droidekool bercakup Melayu???:mellow:

 

Saya boleh bercakap dalam banyak bahasa :teethhappy:

View PostThe_Crow95_, on 09 January 2016 - 01:02 PM, said:

Bahasa Inggeris=English

So that means it's also an English Language Forum, shall visit here if I free :trollface:

 

Yes you can join us. hehe


Trust me, I am a pure noob. But I can carry any game with my T95.

 


outlawzrage #6 Posted 09 January 2016 - 09:19 AM

    Sergeant

  • Member
  • 14694 battles
  • 208
  • [SGT-1]
  • Member since:
    12-19-2013
Apa khabar semua? Saya bukan daripada Malaysia. Saya hanya orang Melayu Singapura.

Edited by outlawzrage, 09 January 2016 - 03:07 PM.

YouTube: youtube.com/c/qamarulfattah


CALVINJJ #7 Posted 09 January 2016 - 09:44 AM

    Captain

  • Member
  • 13768 battles
  • 2,542
  • [-LA-]
  • Member since:
    09-23-2014

Daripada Malaysia (X)

Dari Malaysia (O)

X lulus ke? :P


Highlight : My fav TD in the game, having decent gun+troll armor+good speed+good camo

ps:I will ignore friend request if I don't know who you are, pls don't simply add me.

    不會讀英文的玩家請勿在遊戲內加我,因為我在遊戲裡讀不了中文。


blacknoheart #8 Posted 20 January 2016 - 07:30 AM

    Sergeant

  • Member
  • 6724 battles
  • 239
  • Member since:
    09-13-2015

huh, Droidekool & CALVINJJ orang malaysia??

 

terkejut haku


 


Droidekool #9 Posted 20 January 2016 - 08:32 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 369 battles
  • 333
  • Member since:
    08-26-2015

View Postblacknoheart, on 20 January 2016 - 03:30 PM, said:

huh, Droidekool & CALVINJJ orang malaysia??

 

terkejut haku

 

Yes we are :)

 

Tolong bagi tau kawan-kawan yang lain untuk join forum ea


Trust me, I am a pure noob. But I can carry any game with my T95.

 


minimerah #10 Posted 27 January 2016 - 01:09 PM

    Corporal

  • Member
  • 17611 battles
  • 17
  • [OXO]
  • Member since:
    06-30-2014

hello semua,

 

saya pun malaysian. 

saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan...

 

my 1st post here though been a follower for some time.

see you guys in battle!



sameq #11 Posted 29 January 2016 - 09:44 AM

    Private

  • Member
  • 16528 battles
  • 3
  • Member since:
    07-06-2014
Cantek ah, hi droidkool,liquidsnape,minimerah..

sameq #12 Posted 29 January 2016 - 09:45 AM

    Private

  • Member
  • 16528 battles
  • 3
  • Member since:
    07-06-2014
Tapi dah sehari semalam x dapek main wotb ni,hmm harap wg dapek bagi 62dragon free compensation..hekhekhek

Droidekool #13 Posted 29 January 2016 - 09:50 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 369 battles
  • 333
  • Member since:
    08-26-2015

View Postminimerah, on 27 January 2016 - 09:09 PM, said:

hello semua,

 

saya pun malaysian. 

saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan...

 

my 1st post here though been a follower for some time.

see you guys in battle!

 

View Postsameq, on 29 January 2016 - 05:44 PM, said:

Cantek ah, hi droidkool,liquidsnape,minimerah..

 

Hhem, ni bukan budak baru belajar ni kalau dah datang daripada [MY] clan! :teethhappy:

 

Ajak kawan-kawan yang lain untuk join forum ni, kalau dah ramai orang, baru seronok nak buat event :)

 

 


Trust me, I am a pure noob. But I can carry any game with my T95.

 


CALVINJJ #14 Posted 29 January 2016 - 12:57 PM

    Captain

  • Member
  • 13768 battles
  • 2,542
  • [-LA-]
  • Member since:
    09-23-2014

Beberapa hari x dapat main wotb?

ingat cuma china saja mengalami masalah, rupa-rupanya bukan pemain dari china saja...


Highlight : My fav TD in the game, having decent gun+troll armor+good speed+good camo

ps:I will ignore friend request if I don't know who you are, pls don't simply add me.

    不會讀英文的玩家請勿在遊戲內加我,因為我在遊戲裡讀不了中文。


toknebe1989 #15 Posted 30 January 2016 - 04:34 PM

    Private

  • Member
  • 1750 battles
  • 1
  • Member since:
    11-16-2015
Kredit for the win game da makin sikitttt!!!!!!!!!!:izmena:

maestr0_0 #16 Posted 30 January 2016 - 05:10 PM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 27594 battles
  • 411
  • [STORM]
  • Member since:
    06-30-2014

apa khabar? 

nice to meet you all..

 

and happy tanking...

 


 

 


Droidekool #17 Posted 31 January 2016 - 06:39 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 369 battles
  • 333
  • Member since:
    08-26-2015

View Posttoknebe1989, on 31 January 2016 - 12:34 AM, said:

Kredit for the win game da makin sikitttt!!!!!!!!!!:izmena:

 

Tolong provide detail yang lebih lengkap. Mungkin kita boleh sampaikan ke WG utk isu ini. 
Trust me, I am a pure noob. But I can carry any game with my T95.

 


Droidekool #18 Posted 31 January 2016 - 06:40 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 369 battles
  • 333
  • Member since:
    08-26-2015

View Postmaestr0_0, on 31 January 2016 - 01:10 AM, said:

apa khabar? 

nice to meet you all..

 

and happy tanking...

 

 

Hi, 

ada rupanya Storm member dari Malaysia. GG


Trust me, I am a pure noob. But I can carry any game with my T95.

 


maestr0_0 #19 Posted 31 January 2016 - 07:56 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 27594 battles
  • 411
  • [STORM]
  • Member since:
    06-30-2014

View PostDroidekool, on 31 January 2016 - 02:40 PM, said:

 

Hi, 

ada rupanya Storm member dari Malaysia. GG

 

thanks... tapi saya noob... *don't shoot me!!*... LOL....:child:

 

 


Artisto81 #20 Posted 07 February 2016 - 02:00 PM

    Captain

  • Moderator
  • 8231 battles
  • 2,129
  • Member since:
    07-19-2014

View Postmaestr0_0, on 31 January 2016 - 02:56 PM, said:

 

thanks... tapi saya noob... *don't shoot me!!*... LOL....:child:

 

hahaha... You are a maestro....

"In Russia, they say I'm a Pole, in Poland they call me Russian".

“The German army is a machine, and machines can be broken!”— Konstantin Rokossovsky

 






Also tagged with WotBlitz, Malaysia

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users