Jump to content


Perth players


  • Please log in to reply
30 replies to this topic

OldManEmu #21 Posted 20 October 2015 - 12:41 AM

    Sergeant

  • Member
  • 31270 battles
  • 243
  • Member since:
    06-28-2014

View PostxX_Boo_Xx, on 19 October 2015 - 11:54 PM, said:

I just had a battle...had to come and write...ping was down in the normal range for me...first time in ages....was it a fluke?  Or has anyone else noticed this today? Was still high last night. Hope i havent just jinxed myself for my next battle. 

 

Playing late last night in Perth and my ping was 120-130, at last no more tanks that just vanish as I'm about to shoot. Confirmed the ping has returned to normal with PingPlotter.

OldManEmu #22 Posted 20 October 2015 - 02:42 AM

    Sergeant

  • Member
  • 31270 battles
  • 243
  • Member since:
    06-28-2014
That didn't last for long ping back to 220-250, damn.

xX_Boo_Xx #23 Posted 20 October 2015 - 03:44 AM

    Sergeant

  • Member
  • 10813 battles
  • 109
  • Member since:
    05-12-2015
I was just coming back to write the exact same thing...that didn't last long! Back to 220-230, damm alright. 

OldManEmu #24 Posted 20 October 2015 - 05:50 AM

    Sergeant

  • Member
  • 31270 battles
  • 243
  • Member since:
    06-28-2014
Ping back to 120 again, wish they would stop gin arrsing around with it.

OldManEmu #25 Posted 24 October 2015 - 12:57 AM

    Sergeant

  • Member
  • 31270 battles
  • 243
  • Member since:
    06-28-2014
After a few days enjoying a ping of 120-130 it was back to 220-250 yesterday and was the worst it has ever been. I got massacred because tanks just vanished when I had them in my sights and then there was the lag between hitting the fire button and the shot going off that's if the fire button even worked, then there was the tank doing pirouettes every so often. Very frustrating and I certainly deserved to be called a noob the opfor had a field day against me.

Edited by OldManEmu, 24 October 2015 - 01:19 AM.


Mehliveat #26 Posted 24 October 2015 - 01:44 AM

    Captain

  • Member
  • 18140 battles
  • 2,059
  • [DP]
  • Member since:
    06-27-2014

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=2453648&p=9#r172

 

http://www.iinet.net.au/status/4400270

 

Up for all but half a week and down again.



stinger8 #27 Posted 24 October 2015 - 03:12 AM

    Corporal

  • Member
  • 23332 battles
  • 12
  • [STORM]
  • Member since:
    07-01-2014

Yeah this is frustrating, was starting to get back into it. Though i'm glad i'm not the only one, thot it's just my local connection. Thanks for the link

 

 

 


Edited by stinger8, 24 October 2015 - 03:13 AM.


OldManEmu #28 Posted 24 October 2015 - 06:09 AM

    Sergeant

  • Member
  • 31270 battles
  • 243
  • Member since:
    06-28-2014
Ping is still 220-250 today but isn't jumping up and down as much as yesterday, so it is quite playable but I'm still getting tanks vanishing when I've got them lined up in my sights. Weird and bloody frustrating.

xX_Boo_Xx #29 Posted 24 October 2015 - 09:50 AM

    Sergeant

  • Member
  • 10813 battles
  • 109
  • Member since:
    05-12-2015
Yeah mine is back up too. The main thing i am noticing is shots missing or doing no damage.  My guess is that with the higher ping again, by the time my shot registers on the server that the enemy has ever so slightly moved, wrecking the rsukt of my shot. But thats only a guess. And it is super frustrating.  Bit over being called a noob for missed shots. Driving me insane. 

GrimTraveller #30 Posted 24 October 2015 - 10:00 AM

    Corporal

  • Member
  • 10010 battles
  • 62
  • Member since:
    08-18-2015

Try my ping (from Brisbane):

 

--- login.wotblitz.asia ping statistics ---

10 packets transmitted, 10 packets received, 0.0% packet loss

round-trip min/avg/max/stddev = 838.470/869.541/893.785/18.341 ms



Gandalf__Greyhame #31 Posted 08 October 2018 - 02:09 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 206 battles
  • 702
  • [SHLRE]
  • Member since:
    06-24-2016
This is a real national problem .

                                                                

 

   





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users