Jump to content


Game crashes wtf!

Game crash anger rage

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

B0H3R0 #1 Posted 01 March 2015 - 12:43 AM

    Private

  • Member
  • 7001 battles
  • 5
  • Member since:
    07-05-2014

I'm playing in my obj. 704 and where the screen comes up for listing the game crashes on me. I have to reconnect and wait for the freaking logo that can't be skipped and when I reconnect I'm already dead at the hands of an ST-I (pronounced S T eye and not the rude thing ok?) which made me rage. My ping fluctuates from 90 to 200 so pings not the problem neither FPS at 30. I'm running an iPad mini (1st gen) and it meets all system requirements. So wtf is wrong with my game? Is it me, my internet, my device, or my location? Thanks for reading this as it is quite long.

 

 



Tdizzl3d #2 Posted 01 March 2015 - 05:41 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 3454 battles
  • 345
  • Member since:
    07-09-2014
Your device may be the cause of all this, try closing all other apps.

World of Tanks Generals closed beta tester.

Roaming the dark corners of the forums.

 


theiepguy #3 Posted 01 March 2015 - 03:42 PM

    Private

  • Member
  • 8850 battles
  • 1
  • [SPRTA]
  • Member since:
    11-24-2014
I agree about WTF is going on. Everytime a game is about to start, it crashes. I go through the same process of signinging back on, watching the damn logo fly across the screen, and finally when the game starts I've either had some shells fired up my arse, or I'm dead. Every game! This started this week, and no, I have no other apps running.

B0H3R0 #4 Posted 01 March 2015 - 11:25 PM

    Private

  • Member
  • 7001 battles
  • 5
  • Member since:
    07-05-2014

View PostTdizzl3d, on 01 March 2015 - 05:41 AM, said:

Your device may be the cause of all this, try closing all other apps.

 

I tried restarting my iDevice and closing all other apps. Same problem. Today in my T82 crashed and when I came on BT-2 killed me.

iTrooperz #5 Posted 07 March 2015 - 12:17 PM

    Corporal

  • Member
  • 12452 battles
  • 34
  • [SKY]
  • Member since:
    06-27-2014

Hi BOH3R0! Long time no see.

 

this happens to me as well sometimes. Even though I play on an iPad Mini 2 (retina).. Just close apps as Dizzled said. Worked for me. :)

 

 


Edited by iTrooperz, 07 March 2015 - 12:18 PM.

Which tank is more suited for the jungle? 

The Tiger!  :D

 


xX_V_Clova_V_Xx #6 Posted 09 January 2018 - 06:43 AM

    Sergeant

  • Member
  • 2537 battles
  • 122
  • [BCI]
  • Member since:
    06-21-2016

View PostB0H3R0, on 01 March 2015 - 10:43 AM, said:

I'm playing in my obj. 704 and where the screen comes up for listing the game crashes on me. I have to reconnect and wait for the freaking logo that can't be skipped and when I reconnect I'm already dead at the hands of an ST-I (pronounced S T eye and not the rude thing ok?) which made me rage. My ping fluctuates from 90 to 200 so pings not the problem neither FPS at 30. I'm running an iPad mini (1st gen) and it meets all system requirements. So [edited] is wrong with my game? Is it me, my internet, my device, or my location? Thanks for reading this as it is quite long.

 

 

Free up some space, or restart ram. -iOS- (Hold the power/sleep button until it shows slide to power off, then hold the home button until it goes away) then try opening WoTb again.

thanks,

all the best, ~Clova.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users