Jump to content


Losing control of tank when the ping is fine

lag bug connection issue lag spike

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

Czepig #1 Posted 16 August 2020 - 05:51 AM

    Private

  • Member
  • 1980 battles
  • 1
  • [-IE-]
  • Member since:
    03-22-2020

This problem started to occur after the update 7.1.
I lose control of my tank in the middle of the battle and the ping is still below 100, I can't regain control so I have to quit the game.
If I reopen the game in 5 mins (or around the time when the previous match was still ongoing), I would see the match loading screen with no tanks/player names on it and it just stucks there.
If I reopen the game after the previous match has ended, I wouldn't be able to inspect the result of the last match.

It happens every 1-5 games and my internet is working perfectly for any other online games.


Edited by Czepig, 16 August 2020 - 05:57 AM.


STEEL_Firestorm #2 Posted 31 August 2020 - 12:07 PM

    Sergeant

  • Member
  • 30685 battles
  • 148
  • [0X0]
  • Member since:
    02-09-2015

I’m getting a similar bug. Game suddenly freezes and won’t load. Luckily after I quit and reopen I can get back into the battle, but by that time my tank has driven into the enemy team and died. Very annoying.



__iTATi__ #3 Posted 01 September 2020 - 02:08 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 4323 battles
  • 341
  • [ABOTS]
  • Member since:
    11-22-2019

View PostSTEEL_Firestorm, on 31 August 2020 - 12:07 PM, said:

I’m getting a similar bug. Game suddenly freezes and won’t load. Luckily after I quit and reopen I can get back into the battle, but by that time my tank has driven into the enemy team and died. Very annoying.

Has been happening to me too.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users