Jump to content


Stuck on MM screen with 0 players

Bug Glitch Stuck

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

BlaZe_152 #1 Posted 12 April 2020 - 11:32 AM

    Private

  • Member
  • 6018 battles
  • 4
  • [91IND]
  • Member since:
    09-02-2014

Today i tried to play the Gravity Force mode, when i was in que for the matchmaking i touched the home button accidentally and the game window got minimised. When i got back into the game it was showing zero player at every class. Even the selected tank was blacked out and there was nothing there. 

I even tried to login into the game from my PC through steam, same thing. Tried logging in from other device, but same thing. When i press the back button, the lightening type waiting icon keeps spinning and it won't exit.

I have submitted a ticket but it'll probably gonna take few days fot wargaming to reply and I don't want my premium days to burn. 

 

Pls help

 

Link to screeshots: https://imgur.com/a/fW99ZwH



LOL_bro_i_m_NOOB #2 Posted 12 April 2020 - 12:49 PM

    Corporal

  • Member
  • 2405 battles
  • 12
  • [-TBB-]
  • Member since:
    03-02-2017

Same happened to me.

Hope we all gonna die soon,i need some toilet papers to resolve this issue.

Peace and Out.



jangkrix #3 Posted 13 April 2020 - 06:52 AM

    Private

  • Member
  • 14508 battles
  • 6
  • [WADAW]
  • Member since:
    10-02-2018
Same problem here, reinstalled the game and yet still in the MM with 0 player. Can't even leave MM. If anybody know the solution please share

_DEADP00L_ #4 Posted 13 April 2020 - 07:13 AM

    Corporal

  • Member
  • 33271 battles
  • 25
  • [FPA]
  • Member since:
    10-15-2015
Same Here. I posted on another post , error code 3 where others are also having the same issue since yesterday.

BlaZe_152 #5 Posted 13 April 2020 - 07:36 AM

    Private

  • Member
  • 6018 battles
  • 4
  • [91IND]
  • Member since:
    09-02-2014

I jist got a reply to my ticket from WG support. 

I'll link the screenshot here. I don't think it's gonna be fixed untill the next update i.e. till the Gravity Force mode is here?

 

Link to WG' reply: https://imgur.com/a/noeDzog



__iTATi__ #6 Posted 13 April 2020 - 07:56 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 4323 battles
  • 341
  • [ABOTS]
  • Member since:
    11-22-2019
Click into settings and then 'disconnect' and re-login. Worked for me yesterday.

_DEADP00L_ #7 Posted 13 April 2020 - 07:58 AM

    Corporal

  • Member
  • 33271 battles
  • 25
  • [FPA]
  • Member since:
    10-15-2015

View Post__iTATi__, on 13 April 2020 - 07:56 AM, said:

Click into settings and then 'disconnect' and re-login. Worked for me yesterday.


problem is I cannot even access the game setting. It leads straight to the MM queue screen every time 



jangkrix #8 Posted 13 April 2020 - 08:01 AM

    Private

  • Member
  • 14508 battles
  • 6
  • [WADAW]
  • Member since:
    10-02-2018

View PostBlaZe_152, on 13 April 2020 - 07:36 AM, said:

I jist got a reply to my ticket from WG support. 

I'll link the screenshot here. I don't think it's gonna be fixed untill the next update i.e. till the Gravity Force mode is here?

 

Link to WG' reply: https://imgur.com/a/noeDzog

Well if they say they need time, better give them some time. So far they have fixed all bugs ever reported



__iTATi__ #9 Posted 13 April 2020 - 08:05 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 4323 battles
  • 341
  • [ABOTS]
  • Member since:
    11-22-2019

View Post_DEADP00L_, on 13 April 2020 - 07:58 AM, said:


problem is I cannot even access the game setting. It leads straight to the MM queue screen every time 

oh, maybe my issue was a little different. My screen froze before it got to the queueing screen. Just had the spinning logo forever. When i closed the app and came back, it would say the tank i used was in the queue but wouldnt take me to the MM screen. When i clicked into settings, it said i was connected t one of the servers but that the player count was 0 - so maybe i wasnt properly connected. 

 

I guess your problems are similar...you are in a queue with 0 players, hence you are not getting a game.



__iTATi__ #10 Posted 13 April 2020 - 08:06 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 4323 battles
  • 341
  • [ABOTS]
  • Member since:
    11-22-2019

View Postjangkrix, on 13 April 2020 - 08:01 AM, said:

Well if they say they need time, better give them some time. So far they have fixed all bugs ever reported

It will get fixed - just with the COVID outbreak, doubt it will be as quick as usual.



__iTATi__ #11 Posted 13 April 2020 - 08:08 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 4323 battles
  • 341
  • [ABOTS]
  • Member since:
    11-22-2019

Why not start a new account until then? So you're not missing out completely?

 

My advice would be to check settings before you play your first battle to make sure there are players on the server.


Edited by __iTATi__, 13 April 2020 - 08:09 AM.


ExciteJie #12 Posted 13 April 2020 - 11:42 AM

    Private

  • Member
  • 1535 battles
  • 2
  • Member since:
    04-11-2020

Oh I really thought i was the only one experiencing this. I also posted at error code 3. I'ts a bit unfortunate.. but might as well use this opportunity to create a new account and play the game explore new tanks.

View Post__iTATi__, on 13 April 2020 - 08:08 AM, said:

Why not start a new account until then? So you're not missing out completely?

 

My advice would be to check settings before you play your first battle to make sure there are players on the server.

 



BlaZe_152 #13 Posted 14 April 2020 - 08:18 AM

    Private

  • Member
  • 6018 battles
  • 4
  • [91IND]
  • Member since:
    09-02-2014

UPDATE: I just got a reply from WG to my ticket saying this issue must be resolved now and i logged into my game and indeed it is resolved. 

Though i am still afraid to play gravity force mode XD



jangkrix #14 Posted 14 April 2020 - 08:35 AM

    Private

  • Member
  • 14508 battles
  • 6
  • [WADAW]
  • Member since:
    10-02-2018

View Post__iTATi__, on 13 April 2020 - 08:06 AM, said:

It will get fixed - just with the COVID outbreak, doubt it will be as quick as usual.

 

It is fixed already. I am impressed with WG services. Have a good day dear sir/ma'am



jangkrix #15 Posted 14 April 2020 - 08:36 AM

    Private

  • Member
  • 14508 battles
  • 6
  • [WADAW]
  • Member since:
    10-02-2018

View PostBlaZe_152, on 14 April 2020 - 08:18 AM, said:

UPDATE: I just got a reply from WG to my ticket saying this issue must be resolved now and i logged into my game and indeed it is resolved. 

Though i am still afraid to play gravity force mode XD

 

Me too, it is fixed. Btw it's not only gravity force. I got stuck in MM while queueing for normal mode. So yeah, just play like usual



BlaZe_152 #16 Posted 14 April 2020 - 04:50 PM

    Private

  • Member
  • 6018 battles
  • 4
  • [91IND]
  • Member since:
    09-02-2014

View Postjangkrix, on 14 April 2020 - 08:36 AM, said:

 

Me too, it is fixed. Btw it's not only gravity force. I got stuck in MM while queueing for normal mode. So yeah, just play like usual

Oh yeah i gathered enough courage to play some gravity force matches and they worked without the glitch. Even i am surprised this time at WG' response time!



BossArdnutz #17 Posted 15 April 2020 - 11:10 PM

    First Lieutenant

  • Member
  • 30284 battles
  • 740
  • [-IT-]
  • Member since:
    03-30-2018
If you check your settings, it'll tell you which server you are connected to & how many players are active.

If it shows 0 players and you try to enter battle, you'll get stuck like the posts above. Instead, click/tap discovery and then log in again. It might take a couple of tries, once you see players on the server again you are good to go.





Also tagged with Bug, Glitch, Stuck

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users