Jump to content


Why is my mouse left button not responding in games?


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

Newb179 #1 Posted 16 May 2019 - 09:35 AM

    Corporal

  • Member
  • 4979 battles
  • 60
  • [-TN-]
  • Member since:
    07-18-2018

What the title said.  And it happened once in a while, not even daily. Just the fire button, aka left mouse click, while it is in the game. In the garage before and after the battle when it happened it works just fine. Heck, I can click on the exit to garage button in that game. Just that I can't shoot in that game. That is just unfair to my team and I.

 

Ping is OK, 40 ms-ish. PC connected via Ethernet wire.

 

Moved to a more appropriate subforum.

 

~Elite911.



RenamedUser_2022575426 #2 Posted 16 May 2019 - 10:51 AM

    Corporal

  • Member
  • 2032 battles
  • 73
  • [EMPIR]
  • Member since:
    02-10-2019
happened to me many times. solve by uninstalling and install steam version

Newb179 #3 Posted 16 May 2019 - 12:38 PM

    Corporal

  • Member
  • 4979 battles
  • 60
  • [-TN-]
  • Member since:
    07-18-2018
Heard many horrible ping stories on steam client. Never had any problem with native clients on 2 PC's. The trouble started last month. Will try uninstalling and reinstalling. Thanks.

Esh11 #4 Posted 16 May 2019 - 01:20 PM

    Captain

  • Member
  • 41925 battles
  • 1,068
  • [DQN]
  • Member since:
    03-20-2015
Never happened on my mobile .

                                           

                                                                 

  


__GetFunked__ #5 Posted 16 May 2019 - 07:48 PM

    Sergeant

  • Member
  • 6516 battles
  • 206
  • [GNG]
  • Member since:
    01-27-2019

Used to happen to me but not anymore. 

 

Just press esc and esc again - thats the fix. 



Newb179 #6 Posted 16 May 2019 - 11:23 PM

    Corporal

  • Member
  • 4979 battles
  • 60
  • [-TN-]
  • Member since:
    07-18-2018
Huh, thanks, I shall try doing that next time.

IGNORE_MY_WINRATE #7 Posted 20 May 2019 - 05:17 AM

    Staff Sergeant

  • Member
  • 14864 battles
  • 309
  • [SUB40]
  • Member since:
    01-03-2017
my entire mouse kept dying mid-game. I just reloaded the whole thing




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users