Jump to content


Update 4.5


  • Please log in to reply
44 replies to this topic

dan_13_13 #21 Posted 19 December 2017 - 01:14 PM

    Corporal

  • Member
  • 19177 battles
  • 43
  • [32485]
  • Member since:
    12-19-2014
Wow...Lots of *bugs*...I can't even Update my game...Stuck at Installation Process

Damrod #22 Posted 19 December 2017 - 02:26 PM

    Private

  • Member
  • 27 battles
  • 4
  • [SHIRE]
  • Member since:
    11-22-2017
Well, can’t say anything about the bugs (not very surprising with a WG update) but the IS-3 Bear camo will be available on the 23rd (Saturday) - it’s in the news item for the camos. For some reason, that one is being delayed. 

"Evil cannot fight forever."

 


f1reguy #23 Posted 20 December 2017 - 01:31 AM

    Sergeant

  • Member
  • 24875 battles
  • 135
  • [1914]
  • Member since:
    06-28-2014

Yup my t69 won’t go in... not ready, might be doing it’s make up... but great to see the whole American tree is broken...

 



Gandalf_Greyhame #24 Posted 20 December 2017 - 02:44 AM

    Captain

  • Member
  • 52954 battles
  • 2,163
  • [SHIRE]
  • Member since:
    10-28-2013

View PostStonk, on 19 December 2017 - 03:31 PM, said:

Hey anyone else missing their Ultramarines camouflage on the Predator and Vindicator? I still have the green and the yellow camouflage, but the blue is gone. 

 

Yep, my blue camo shows in the garage when viewing the tank but it is not on the camo list when selecting camo.

"It is the small everyday deeds of ordinary folk that keep the darkness at bay."

 


BLACKHAWK788 #25 Posted 20 December 2017 - 05:32 AM

    Private

  • Member
  • 10106 battles
  • 5
  • Member since:
    12-09-2016

View PostTankTaxidermist, on 19 December 2017 - 12:12 AM, said:

Same here . 

My t69 is 95 % crew and it has 1 equipment slot that is unlocked but waiting for those fng timers to end . 

I push battle . And it says , I can't get to battle because vehicle not ready. 

 

Andriod device.  

 

Fix your game WG 

 

Thx 

 



BLACKHAWK788 #26 Posted 20 December 2017 - 05:35 AM

    Private

  • Member
  • 10106 battles
  • 5
  • Member since:
    12-09-2016
I cant play my t49 in battle. It says error ur vehicle is not ready to use the battle. Its my favourite tank please fix this problem WOT thanks

thetankop #27 Posted 20 December 2017 - 07:37 AM

    Private

  • Member
  • 3377 battles
  • 2
  • Member since:
    03-14-2017
The new getting hit marker is so small I can't see anything. And what is this update,game suddenly became so unresponsive. Please fix this soon. Android phone.

Gandalf_Greyhame #28 Posted 20 December 2017 - 10:44 AM

    Captain

  • Member
  • 52954 battles
  • 2,163
  • [SHIRE]
  • Member since:
    10-28-2013

View PostGandalf_Greyhame, on 20 December 2017 - 12:44 PM, said:

Yep, my blue camo shows in the garage when viewing the tank but it is not on the camo list when selecting camo.

 

OK, no drama here. You just need to select the camo you have on it (if not the blue) and then tap “Remove” and your vehicle will be restored to the original blue skin.


"It is the small everyday deeds of ordinary folk that keep the darkness at bay."

 


Doraemon998_m4v #29 Posted 20 December 2017 - 11:12 AM

    Private

  • Member
  • 3848 battles
  • 2
  • [T0W]
  • Member since:
    06-08-2017
m41 bulldog failed ! can not participate in the match!

2OLD2CARE #30 Posted 20 December 2017 - 12:15 PM

    Corporal

  • Member
  • 77937 battles
  • 61
  • [FOTB]
  • Member since:
    03-26-2016
I got my T49 working - had enough xp to put the new engine in - then was able to battle

WoTBlitzPlayer #31 Posted 20 December 2017 - 12:46 PM

    Corporal

  • Member
  • 1683 battles
  • 20
  • Member since:
    11-01-2017

Setup a new Forum Question - are you winning or loosing post the 4.5 update.

So far, the players I've questioned after games, tell me, that they, like me are loosing.... so I reckon, something is FU

 


--

OMG They just Killed the "WoTBlitzPlayer", what're we going to do now ???

 


ZIoydd #32 Posted 21 December 2017 - 09:55 AM

    Corporal

  • Administrator
  • 0 battles
  • 61
  • Member since:
    06-29-2017

Hey!
Situation with T49, T69 and Bulldog is not a bug.

 

During the Missile Exercise event every player had T69/T49/M41 Bulldog top engines researched automatically, without XP applied - it happened the moment T49 ATM was added to the game. 
So when the event ended, T49 ATM was deducted together with this engine. That's why players, who haven't researched that engine on their own, need to do it now. 
For those, who had this engine researched before the event nothing changed.



NejVichy #33 Posted 21 December 2017 - 02:45 PM

    Private

  • Member
  • 921 battles
  • 2
  • Member since:
    06-17-2017
I have a problem: my game crashed when it goes to syncronizing data.
Version is 4.5
Phone is vivo y53

Kuguru #34 Posted 22 December 2017 - 07:51 AM

    Private

  • Member
  • 7057 battles
  • 7
  • [ASFOW]
  • Member since:
    03-28-2017

View PostZIoydd, on 21 December 2017 - 09:55 AM, said:

Hey!
Situation with T49, T69 and Bulldog is not a bug.

 

During the Missile Exercise event every player had T69/T49/M41 Bulldog top engines researched automatically, without XP applied - it happened the moment T49 ATM was added to the game. 
So when the event ended, T49 ATM was deducted together with this engine. That's why players, who haven't researched that engine on their own, need to do it now. 
For those, who had this engine researched before the event nothing changed.

 

Thanks for your reply, I didn't notice that, so I can't remember if I spent XP to unlock or not. Hmm, but 18k EXP is not big deal by the way.

But please look into the "The vehicle is not ready" bug.



Shangenesis793 #35 Posted 22 December 2017 - 12:15 PM

    Private

  • Member
  • 6727 battles
  • 2
  • [LKSRS]
  • Member since:
    02-15-2017
There is a bug that cannot start game can u fix this WG and my tank is still on battle why? 

Shangenesis793 #36 Posted 22 December 2017 - 12:23 PM

    Private

  • Member
  • 6727 battles
  • 2
  • [LKSRS]
  • Member since:
    02-15-2017
Why I can't battle my tank is still on battle I use premium account 24 hours to buy kv4 but the bug on Asia server pls fix this and return my 24 hours premium pls I want kv4 so badly

Adib_Muhsin #37 Posted 22 December 2017 - 12:42 PM

    Private

  • Member
  • 8187 battles
  • 3
  • Member since:
    06-29-2016

Hi,

I was playing this game and noticed something.

When I lose a battle, i got back to the garage. Under notification, it shows that I lost.

 

But if i win, the game freezes at "Battle finish".

I then restart the game. I also noticed that under notification, the battle that I have won is not shown. I suspect winrate is improved, but I'm not sure.

 

Can WG be kind enough as to see if the freeze can be eliminated, and to see why under notification the battle won is not shown?

 

Thanks.

 

adib_muhsin

 



Adib_Muhsin #38 Posted 23 December 2017 - 03:52 AM

    Private

  • Member
  • 8187 battles
  • 3
  • Member since:
    06-29-2016

Hi,

The game WOT Blitz is acting crazy!!!!!!

Somebody inform WG!!!!



BLACKHAWK788 #39 Posted 23 December 2017 - 05:04 AM

    Private

  • Member
  • 10106 battles
  • 5
  • Member since:
    12-09-2016
Hi
My t49 priblem has been solved it due to the engine non installment lol. Thanx to u guys but it really sorry to say this that in the time of battle server got stuck and i need to reopen it to play again. So please inform the wot about this problem. Thank you

TamaTankz #40 Posted 23 December 2017 - 09:51 AM

    Corporal

  • Member
  • 24274 battles
  • 10
  • [TH]
  • Member since:
    07-18-2014

Dear WG.

Can u fix?

I want to reduce joystick to 50% size

because it to big for iPad Pro.

It’s reduce my tank control mobility

 

i wish to see in next update!






4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users