Jump to content


I cant do a battle...


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

wupie #1 Posted 16 July 2017 - 04:40 AM

    Private

  • Member
  • 4117 battles
  • 3
  • Member since:
    03-27-2017

I have play yesterday and i stuck at loading macth..i try relog and it back to normal...when i want to que a next new battle its say you already in macth..till now i still cant que macth..its say error macth:you already in macthmaking..pls help me how to fix this..

 



tyew #2 Posted 16 July 2017 - 04:55 AM

    Private

  • Member
  • 16570 battles
  • 2
  • [XTRM]
  • Member since:
    08-31-2014
1500181016779.jpegHaving similar issue, can't seem to join in any battle!

Edited by tyew, 16 July 2017 - 04:57 AM.


wupie #3 Posted 16 July 2017 - 04:56 AM

    Private

  • Member
  • 4117 battles
  • 3
  • Member since:
    03-27-2017
How to fix this..any solusion??

tyew #4 Posted 16 July 2017 - 04:58 AM

    Private

  • Member
  • 16570 battles
  • 2
  • [XTRM]
  • Member since:
    08-31-2014

I tried reloading, it seems to be account tied to server rather than my device issue. Hv you tried reloading?

 



wupie #5 Posted 16 July 2017 - 07:26 AM

    Private

  • Member
  • 4117 battles
  • 3
  • Member since:
    03-27-2017
Hv trie many time..also same ..i try reinstall..cant fix also

Thvee7761 #6 Posted 16 July 2017 - 08:28 AM

    Private

  • Member
  • 30707 battles
  • 3
  • [EMTB]
  • Member since:
    12-12-2016
จะแก้ปัญหานี้ยังไงครับ




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users